eljárás indult ellene

2021.08.08. 09:58

Súlyosan megsérült egy gyerek az ittas kunmadarasi sofőr miatt

Kiderült, hogy alkoholt fogyasztott az a férfi, aki augusztus 7-én árokba borult autójával Karcag közelében.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Korábban írtuk, hogy augusztus 7-én a déli órákban személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Karcag külterületén. Egy 52 éves kunmadarasi lakos hajtott személyautóval Karcag felől Kunmadaras irányába. Haladása során eddig ismeretlen okból elveszítette az uralmát a jármű vezetése felett, lesodródott az úttestről, majd a vízelvezető árokba borult autójával.

A baleset következtében az autó hátsó ülésén utazó gyermekek közül egy tíz éves kisfiút – súlyos sérülései miatt – a helyszínről mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, míg a másik két gyermek, valamint a járművet vezető férfi, és elől utazó felnőtt utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Fotó: police.hu

A baleset helyszínelése során a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott, valamint megállapapították azt is, hogy a sofőrt korábban a hatóság engedélyi nélküli vezetés szabálysértés miatt a közúti járművek vezetésétől jogerősen eltiltotta. A Karcagi Rendőrkapitányságon járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség, valamint járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetése miatt a gépkocsivezető ellen eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában