frissítve

2021.08.27. 12:06

Két autó frontálisan ütközött a 33-as főúton

Tiszafüred és a Hortobágy között a balesetnél a fél útpályát lezárták.

Szoljon.hu

Forrás: jasz.katasztrofavedelem.hu

Fotó: Hutter Zsófia

FRISS – 16:30

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Tiszafüred külterületén történt baleset helyszínelése befejeződött, a félpályás útlezárás feloldása megtörtént. A baleset következtében egy személy – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

FRISS – 12:25

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Tiszafüred külterületén, az egyeki leágazásnál, a 33. számú főút 43. kilométerszelvényében augusztus 27-én 11 óra 38 perc körül – jelezte a megyei rendőr-főkapitányság. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Debrecen felé közlekedő autó a nedves úton megcsúszott, áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött egy személyautónak. A rendőrség a helyszínelést félpályás útlezárás mellett megkezdte, a másik forgalmi sávban, rendőri forgalomirányítás mellett zavartalan a közlekedés.

Korábban írtuk:

Frontálisan ütközött két személyautó a 33-as főút 43-as kilométere közelében, Tiszafüred és a Hortobágy között pénteken dél előtt – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tiszafüredi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A mentés idejére a balesetnél a fél útpályát lezárták.

Fotó: jasz.katasztrofavedelem.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában