kék hírek

2021.08.30. 10:10

Nem tudta bevenni a kanyart, elesett egy motoros Tiszafüred közelében

A baleset következtében a motoros nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti baleset jutott a rendőrség tudomására, valamint hat ittas sofőrrel szemben intézkedtek.

Egy békési lakos közlekedett motorkerékpárral Tiszafüred irányából Tiszaigar felé augusztus 29-én a délutáni órákban, amikor a sofőr haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban lehaladt a jobb oldali útárokba és elesett – olvasható a police.hu-n.

A baleset következtében a motoros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség miatt folytat nyomozást egy újszászi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves nő autóval közlekedett Újszász belterületén augusztus 29-én az éjjeli órákban, amikor haladása során – elmondása szerint – az automataváltós autó pedáljait összekeverte, a fékpedál helyett a gázpedálra lépett, ami miatt egy ingatlan kapuját áttörve az épületnek ütközött.

A baleset következtében a jármű utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában