elfogták

2021.08.07. 19:45

Otthonában fojtogatott és rabolt ki egy idős asszonyt egy férfi Tiszaburán

Egy idős asszony udvarára, majd a lakóházába tört be augusztus 6-án, éjfél után nem sokkal egy akkor még ismeretlen elkövető Tiszaburán. A hálószobába érve az ágyában alvó 91 éves asszonyt fojtogatni kezdte, lerántotta a földre, miközben pénzt követelt rajta.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Az idős asszony elmondta, hogy bántalmazója a lakóház több helyiségében is kutatott, majd elment. A rendőrségre már egy ismerőse tett bejelentést, ahonnan intézkedtek az idős nő kórházba szállításáról is – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A szemle során nyomkövető kutyát indítottak a helyszínről, ami a nyomozókat elvezette egy házhoz. Ennek eredményeként az ott lakó 29 éves férfit elfogták, majd előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. A gyanúsított kihallgatása során vallomást tett, a bűncselekmény elkövetését elismerte, majd őrizetbe vették. A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a jogsértő ellen.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában