Jászberény

2021.08.22. 13:00

Részegen keresztülhajtott a körforgalmon, majd az árokba csapódott

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában!

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására, a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint hét ittas gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Egy tápióbicskei lakos közlekedett autóval Jászberény külterületén, a 31-es számú úton Jászjákóhalma irányából Jászberény felé – adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság. A 46 éves férfi haladása során nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, és egy körforgalmon egyenesen áthajtott, majd az úttest melletti jobb oldali árokba csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Fotó: police.hu

A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából elállították a férfit. A jogsértő vezetői engedélyét a helyszínen nem tudták elvenni, mivel azt a gépkocsivezető nem tartotta magánál.

A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított eljárást a férfi ellen.

Fotó: police.hu

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában! A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére! A rendőrségi kéri, ne vezessen ha alkoholt fogyasztott!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában