frissítve

2021.09.21. 20:50

Hárman ütköztek, árokba borult a traktor a 32-esen

Jászfényszaru és Hatvan között történt a baleset.

Szoljon.hu

A traktor az oldalára borulva állt meg

Fotó: Jászberény HTP

FRISS – 0922

Összeütközött egy műanyag göngyöleget szállító kamion, egy traktor és egy furgon kedden este a 32-es számú főúton, Jászfényszaru és Hatvan között. A balesetben a traktor árokba borult és olaj folyt ki belőle. A jászberényi hivatásos és a jászfényszarui önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik a furgont áramtalanították. A helyszínen a mentőszolgálat munkatársai is dolgoztak.

A traktor az oldalára borulva állt meg
Fotó: Jászberény HTP

Korábban írtuk:

Összeütközött egy kisteherautó, egy traktor és egy nyerges vontató a 32-es főúton, Jászfényszaru és Hatvan között – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatásából.

A baleset következtében a traktor az árokban az oldalára borult. Az esethez a jászberényi hivatásos és a jászfényszarui önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában