prevenció

2021.09.01. 21:00

Ismét házhoz mentek a szolnoki rendőrök

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai ezúttal három településen várták az érdeklődőket.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 30-án Tószegen, augusztus 31-én Tiszajenőn és Szolnokon alakították ki bűnmegelőzési információs pontjukat, ahol a BikeSafe, a Police Coffee és a Házhoz megyünk program volt a fókuszban – olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A szakemberek ismét vagyonvédelmi tanácsokkal látták el a helyieket, valamint a trükkös lopásokra, a lakásbetörésekre és az idősek sérelmére elkövetett csalások megelőzésének lehetőségeire, továbbá a Signal for help kézjel használatára is felhívták a figyelmet. Azok, akik kétkerekűvel érkeztek az információs ponthoz, a helyszínen regisztráltathatták az ingyenes országos adatbázisba, a BikeSafe-ba a kerékpárjukat.

Hamarosan tovább gördül a Házhoz megyünk program, legközelebb a besenyszögi piactéren 2021. szeptember 6-án 8-10 óra között találkozhatnak az állampolgárok a bűnmegelőzési információs standon a prevenciós munkatársakkal.

Aki teheti – és még nem regisztráltatta kétkerekűjét a BikeSafe rendszerben – érkezzen a piacra biciklivel, hogy a kerékpár törzskönyvét a helyszínen kiállíthassák a rendőrök.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában