lopás

2021.10.31. 16:35

Az utcán tolta a zsákmányt, így bukott le a jászkiséri tolvaj

A lopott bőrkanapé tulajdonosa ismerte fel saját ülőgarnitúráját, mikor észrevette, hogy azt tolja az utcán egy férfi.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy jászkiséri asszony tett bejelentést a rendőrségen október 30-án, hogy az utcán közlekedve látta, amint az egyik helyi lakos mintha a nő lakatlan ingatlanjában tárolt kétszemélyes bőr kanapéját tolná egy kézikocsin. A nő elment a felújítás alatt álló házához és észrevette, hogy a háromrészes ülőgarnitúrája, valamint egy tűzhely is eltűnt – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A bejelentést követően a rendőrök előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható jászkiséri férfit, és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók az eljárás során megállapították, hogy ugyanez a férfi lopott el körülbelül 500 méter rézvezetéket a sértett ugyanezen házának falából még áprilisban, illetve a terhére róható egy másik jászkiséri lakos sérelmére bő egy hónappal korábban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény is. Ekkor a terhelt kompresszort és fémedényeket zsákmányolt. A nyomozók az időközben értékesített ülőgarnitúrát megtalálták és lefoglalták.

Ezt az ülőgarnitúrát lopta el a férfi
Fotó: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság három rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 20 éves férfivel szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában