megmérettetés

2021.10.01. 15:00

Bűnügyi technikusok versenyeztek, a karcagi rendőrök vitték az első helyet

Megvédték bajnoki címüket a Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai.

Szoljon.hu

A verseny nyertesei

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága szeptember 30-án rendezte meg immáron ötödik alkalommal a Megyei Bűnügyi Technikusi Versenyt – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A rendezvényen a megye bűnügyi technikusai és nyomozói mérhették össze tudásukat és szakmai tapasztalataikat. A megmérettetést Tóth László c.r. alezredes, a megyei Bűnügyi Technikai Osztály vezetője nyitotta meg, majd ismertette a döntő részleteit.

A két fős csapatok a rendőr-főkapitányság Oktatási és Szabadidő Központjában felállított sátrakban berendezett bűnügyi helyszíneken hajtották végre a speciális kriminalisztikai gondolkodást igénylő feladatokat. A megye nyolc rendőrkapitányságának bűnügyi helyszínelő csoportjai elméleti, és gyakorlati feladatokat hajtottak végre, összesen nyolc helyszínen. Egy-egy állomáson húsz perces időkeret állt a versenyzők rendelkezésére.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Az eredményhirdetés különdíj átadásával kezdődött, amelyet Kovács László r. alezredes, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Bűnügyi Technikai Főosztály, Szakirányítási Osztály vezetője adott át a Karcagi Rendőrkapitányság csapatának.

A III. helyezettnek járó díjat a Jászberényi Rendőrkapitányság csapata vehette át, melynek tagjai Szarka Dániel r. főtörzsőrmester, Vágó Csaba r. főtörzsőrmester. II. lett a Mezőtúri Rendőrkapitányság párosa, Juhász Sándor c.r. őrnagy és Gonda Zoltán r. törzszászlós. A képzeletbeli dobogó legfelső fokára a Karcagi Rendőrkapitányság szemlebizottsága állhatott, név szerint Fodor Mária c.r. őrnagy és Juhász Sándor c.r. főtörzszászlós.

A verseny nyertesei
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában