kábítószer-kereskedelem

2021.10.31. 07:25

Tiszaburai dílerpárt fülelt le a rendőrség

Rövid idő alatt több személyt is előállított a rendőrség, akik a tiszaburai párnál vásároltak, így bukott le a harmincas férfi és nő.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A karcagi rendőrök a TISZA MEKTO közreműködésével október 29-én előállítottak egy tiszaburai párt, akik a megalapozott gyanú szerint az elmúlt években több személynek kábítószert értékesítettek – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Összehangolt akció keretében a rendőrök azután fogták el a dílereket, miután alig félóra alatt öt olyan személyt állítottak elő és hallgattak ki, akik a párnál kábítószergyanús anyagot vásároltak. A nyomozók lefoglaltak több csomag, adagokra porciózott kábítószergyanús anyagot, több mint százezer forintot, gépkocsit, ékszereket, és elektronikai eszközöket. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a 31 éves nőt és a 34 éves férfit, akiknek őrizetbe vételéről határozott a hatóság. A nyomozók előterjesztést tettek a pár letartóztatásának indítványozására.

Több csomag kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök
Fotó: police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a két tiszaburai lakos ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában