Megbeszélés

2021.11.27. 15:00

A közbiztonsággal kapcsolatosan egyeztettek Szolnokon

Több civil szervezet, oktatási intézmény és hivatal is képviseltette magát a Szolnoki Rendőrkapitányságon megrendezett egyeztető megbeszélésen.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A közbiztonság valamennyi szegmensét érintően folytattak megbeszélést a járás polgármesterei, az önkormányzatok, oktatási intézmények, valamint a társszervek képviselői Szolnokon, a november 24-én megrendezett Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon – olvasható a police.hu-n.

Az eseményt – melynek a Szolnoki Rendőrkapitányság adott otthont – dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg és köszöntötte az esemény résztvevőit.

A térség közrendjét és közbiztonságát jellemző főbb statisztikai adatokat, és a rendőri intézkedések eredményeit Fürj János rendőr alezredes, a Szolnoki Rendőrkapitányság megbízott vezetője ismertette. A fórum résztvevői közösen konzultáltak az aktuális helyzetről és ismertették jövőre vonatkozó együttműködési javaslataikat.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában