Fórum

2021.11.11. 15:00

A közbiztonságra vonatkozó statisztikákról is egyeztettek Karcagon

A Karcagi és Kunhegyesi Járásban is tanácskoztak a közbiztonságról a rendőrség és a civil szervezetek, intézmények képviselői.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot tartottak november 10-én Karcagon a rendőrkapitányság tárgyaló termében, és Kunhegyesen az önkormányzat tanácstermében, ahol dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte az esemény résztvevőit – olvasható a police.hu-n.

A fórum keretében dr. Karsai Lajos rendőr alezredes, a Karcagi Rendőrkapitányság vezetője ismertette az érintett térségek közrendjére és közbiztonságára vonatkozó főbb statisztikai adatokat, illetve a rendőri intézkedések eredményeit.

Fotó: police.hu

Mindkét tanácskozáson a járás polgármesterei, az önkormányzatok, intézmények, valamint a társszervek képviselői vettek részt. A jelenlévők közösen tekintették át a közrend és a közbiztonság helyzetét, a konzultáció során beszámoltak eddigi tapasztalataikról, továbbá megvitatták a felmerülő aktuális kérdéseket a további közös és eredményes munkavégzés érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában