ráfáztak

2021.11.20. 14:39

Alumínium lemezeket akart lopni egy háromfős banda Jászkiséren

Egy használaton kívüli mezőgazdasági telepre mentek be, de a rendőrök a tulajdonos bejelentésének köszönhetően tetten érték őket.

Szoljon.hu

Tetten érték a nőt és két társát

Forrás: police.hu

Egy abonyi lakos tett bejelentést a rendőrségre november 19-én este, hogy a Jászkisér külterületén található használaton kívüli mezőgazdasági telepén, az elhelyezett biztonsági kamerán keresztül, több személy és egy autó mozgását észlelte – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol tetten értek két férfit és egy nőt, akik az egyik épületről lopási szándékkal leszedtek, majd összekészítettek több alumínium lemezt. Az egyenruhások a tiszasülyi nőt és élettársát, valamint a zagyvarékasi férfit a Jászapáti Rendőrőrsre előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Tetten érték a nőt és két társát
Fotó: police.hu

A három jogsértő elismerte, hogy lopási szándékkal mentek a telepre, ahol az egyik férfi korábban már felderítette a terepet.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a három jogsértő ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában