kék hírek

2021.11.30. 08:05

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült a martfűi sofőr

A férfi ellen eljárást indítottak.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Szolnoki rendőrök ellenőrizték azt a martfűi lakost, aki személyautóval közlekedett Szolnok belterületén november 29-én 23 órakor. Mint azt a megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, az ellenőrzés során kiderült, hogy a 26 éves férfi úgy vett részt a forgalomban, hogy időközben engedély nélküli járművezetés miatt járművezetés eltiltás hatálya alatt állt. A rendőrök a jogsértőt a helyszínen elfogták és a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították.

A Szolnoki Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt indított eljárást a férfi ellen.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek és két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában