nem jött össze a fordulás

2021.11.24. 14:57

Kanyarodás közben az árokba hajtott egy ittas jászapáti férfi

A jászsági rendőrök őrizetbe vették a 28 éves jászapáti férfit.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Jászladány belterületén, füves területen próbált megfordulni személyautóval egy jászapáti férfi november 22-én 13 óra 20 perc körül. A 28 éves sofőr kanyarodás közben megcsúszott az autóval és az útárokba hajtott – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A helyszínre érkező egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint a Jászberényi Járásbíróság és a Jászberényi Rendőrkapitányság is elrendelte már korábban a körözését.

Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a jogsértőt előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése, illetve engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában