kék hírek

2021.11.18. 13:04

Lopott kártyával fizette a lángost a szolnoki nő

A megalapozott gyanú szerint a nő munkatársa táskájából kivette a bankkártyáját és azzal fizette a lángost.

Szoljon.hu

Kollégája táskájából vette el a bankkártyát

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást egy helyi lakos ellen. A rendőrség úgy informálta hírportálunkat, hogy a megalapozott gyanú szerint a nő a szolnoki munkahelyének öltözőjében tartózkodott, amikor meglátta kollégája őrizetlenül hagyott táskáját november 17-én, a kora délelőtti órákban. A fiatal a táskából kivette munkatársa bankkártyáját, majd munkahelyéről távozott és egy lángost vett magának.

A sértett a bankjától kapott értesítést a vásárlás tényéről, ezért azonnal letiltotta a bankkártyáját és értesítette a rendőrséget. Rövid idő elteltével a lángosozó tulajdonosa megmutatta a kiérkező rendőröknek, hogy ki vásárolt a bankkártyával, hiszen a jogsértő a lángos elfogyasztása után még a közelben sétálgatott.

Az egyenruhások intézkedés alá vonták a feltételezett elkövetőt, akitől lefoglalták a készpénz-helyettesítő fizetési eszközt. A rendőrök előállították a 22 éves nőt a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerő vallomást tett.

Kollégája táskájából vette el a bankkártyát
Fotó: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában