Fórum

2021.11.28. 10:00

Polgármesterek és oktatási intézmények egyeztettek Kunszenten

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság adott otthont a helyzetértékelő rendezvénynek.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A járások illetékességi területén lévő problémákról, a járási intézményekkel és hatóságokkal történő együttműködésről, a bűnügyi és közbiztonsági helyzet értékeléséről folytattak egyeztetést a járás polgármesterei, az önkormányzatok, oktatási intézmények, valamint a társszervek képviselői Kunszentmártonban, a november 25-én megtartott Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon – olvasható a police.hu-n.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság nagytermében megrendezett eseményt dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg és köszöntötte az esemény résztvevőit. A főbb statisztikai adatokat tartalmazó helyzetértékelést, és a rendőri intézkedések eredményeit a rendezvénynek otthont adó szervezet vezetője, Simon Imre rendőr alezredes előadásából ismerhették meg a fórum résztvevői. Az egyeztetésen a jövőbeni együttműködési elképzelésekről, javaslatokról is konzultáltak a jelenlévők.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában