Baleset / fotókkal frissítve

2021.12.11. 12:27

Buszmegállónak hajtott egy autó a 4-esen, Abony közelében

A balesetben hárman megsérültek.

Szoljon.hu

Szerencsére most senki sem állt a megállóban Fotó: Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Friss - 13:30:

Információnk szerint Szolnok felé haladt az autó, amikor egy előzési manővernél az út szélére sodródott, egy útjelző táblát kidöntött, majd megpördülve a betonból és téglából épült buszmegállónak csapódott úgy, hogy annak falát áttörte. Az autóban hárman ültek, őket a mentők kórházba szállították. 

A helybeliek azt mondták, hogy szerencsére most éppen senki nem volt a buszmegállóban, de egyébként itt szoktak többen is felszállni, valamint szerintük az autók gyorsan mennek, ezért érdemes lenne sebességkorlátozó táblát kitenni.

 

Korábban írtuk:

Betonból és téglából épült buszmegállónak ütközött, és áttörte a falát egy személyautó 4-es főút 93-as kilométerénél, Szolnok és Abony között, az utóbbi település közelében - tudtuk meg a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatásából.

 A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A helyszínre riasztották a ceglédi hivatásos tűzoltókat, és oda várják a mentőket is. Az érintett szakaszon a mentés idejére az utat lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában