Felhívás

2021.12.17. 07:24

Ismét keresik a szolnoki testvéreket

A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Szoljon.hu

Farkas Mirella és Balogh Jázmin Julianna

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat Farkas Mirella és testvére, Balogh Jázmin Julianna eltűnése ügyében. A 6 éves szolnoki lány és 14 éves nővére 2021. december 16-án 16 óra 30 perc körül a Szolnok, Czakó Elemér úti játszótérről ismeretlen helyre távoztak, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodnak – jelezte a megyei rendőr-főkapitányság.

Farkas Mirella kb. 140 cm magas, telt testalkatú, kreol bőrű, szeme sötétbarna, fogazata ép, haja vállig érő, sötétbarna színű. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

Balogh Jázmin Julianna kb. 170 cm magas, erős testalkatú, kreol bőrű, szeme sötétbarna, fogazata ép, haja hosszú sötétbarna színű, szőke melírrel. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

Farkas Mirella és Balogh Jázmin Julianna

Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható Farkas Mirellát és Balogh Jázmin Juliannát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában