Előléptetés

2021.12.01. 17:00

Kinevezték a Mezőtúri Rendőrkapitányság új vezetőjét

Megbízottból kinevezett rendőrkapitány lett Kiss Ferenc rendőr alezredes.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője december 1-jei hatállyal kinevezte Kiss Ferenc rendőr alezredest a Mezőtúri Rendőrkapitányság élére – olvasható a police.hu-n. A megyei rendőrfőkapitány a szerdai ünnepélyes állománygyűlésen adta át a kinevezésről szóló parancsot a rendőrkapitány részére.

Kiss Ferenc rendőr alezredes 1996-ban lépett a rendőrség kötelékébe. A Szolnoki Rendőrkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztályán forgalomellenőrző járőrként kezdett 1996. július 1-jétől, majd 2001. július 1-jén a Közrendvédelmi Osztály alosztályvezető-helyetteseként dolgozott. 2007-ben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának kiemelt főelőadója, majd 2012. március 1-jétől megbízott, 2013. november 1-jétől pedig kinevezett vezetője lett. 2021. május 1-jei hatállyal a Mezőtúri Rendőrkapitányság vezetésével bízták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában