Felhívás

2021.12.13. 18:29

Szemtanúkat keres a rendőrség egy szolnoki gyalogosgázolás kapcsán

A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik egy novemberben történt eseménnyel kapcsolatban.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása miatt – olvasható a police.hu-n.

A rendelkezésre álló adatok szerint november 28-án 17 óra 05 perckor egy személyautó közlekedett Szolnok belterületén a Széchenyi István körúton a belső forgalmi sávban a Pozsonyi út irányából a Thököly út felé. Haladása során a sofőr a Széchenyi István körút és a Botár Imre út kereszteződésében elütötte az úttesten átkelő gyalogost, aki a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy aki az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szolnok, Dr. Sebestény Gyula út 5.) vagy hívja az 56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában