Videóval frissítve

2021.12.30. 22:10

Több késszúrással végzett feleségével egy jászladányi férfi

Bűncselekmény áldozata lett egy fiatal nő Jászladányon.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

FRISS – 2021.12.31., 9:05:

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok alapján, egy 22 éves jászladányi férfi december 30-án a délelőtti órákban – előzetes szóváltást követően – több késszúrással megölte feleségét, majd az elkövetés eszközét megpróbálta megsemmisíteni. Az egyenruhások elfogták és a megyei rendőr-főkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatásakor beismerő vallomást tett. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és a mai napon előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.

Korábban írtuk:

A 112-es segélyhívószámra érkezett bejelentés egy jászladányi lakostól december 30-án 17 óra 20 perc körül. A megyei rendőr-főkapitányság jelezte, a rendelkezésre álló adatok szerint a bejelentő jászladányi lakcímére érkezett haza a délutáni órákban, amikor az ingatlan egyik szobájában a családtagját holtan találta. A helyszíni szemle és a nyomozási cselekmények jelenleg is folyamatban vannak.

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában