Martfű

2022.01.16. 09:47

A sofőr nem vette észre a feltorlódott kocsisort, belecsapódott

A balesetben egy személy megsérült.

Szoljon.hu

Fotó: Police.hu

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt január 15-én, a délelőtti órákban Martfű külterületén. A megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, egy 44 éves orosházi lakos közlekedett személyautóval Rákócziújfalu felől Martfű irányába. Haladása során későn észlelte az útfelújítási munkálatok miatt feltorlódott járműoszlopot, és nekiütközött a sor végén álló autó hátuljának. A baleset következtében az egyik jármű utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés az eltiltás hatálya vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 15 éves tatárszentgyörgyi lakos ellen. A rendőrjárőr január 15-én, az éjszakai órákban Újszász belterületén ellenőrizte a fiatalkorút, aki az általa vezetett személyautóval közlekedett. Az intézkedés során kiderült, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság a járművezetéstől korábban eltiltotta. A jogsértőt a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították, ahol a férfi a kihallgatása során a cselekmény elkövetését elismerte.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök. Az elmúlt napon a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában