Rablás

2022.01.19. 14:11

Egy szék lábával ütötte idős áldozatát a jászkiséri betörő, hogy pénzt szerezzen tőle

A rendőrök pár órával a bejelentést követően otthonában fogták el a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható jászkiséri fiatalt.

Szoljon.hu

A lakásán fogták el a rendőrök a rablással gyanúsítható fiatal férfit Fotó: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint, egy ismeretlen személy bement egy jászkiséri családi házba január 18-án 22 óra 15 perc körül és a szobában tartózkodó idős sértettre rátörte az ajtót - számolt be róla a megyei rendőr-főkapitányság.

Betörte az ajtót az elkövető Fotó: police.hu

A bejelentő elmondása szerint a férfi agresszíven pénzt követelt tőle, amit ő megtagadott. A támadó, hogy követelésének nyomatékot adjon, összetört egy széket és annak lábával fején ütötte meg az idős hölgyet. A sértett – a bántalmazás és fenyegetés hatására – körülbelül 20 000-25 000 forintot adott át az őt megtámadó férfinak, aki zsákmányával távozott a helyszínről.

A rendőrök adatgyűjtés, tanúkutatás és a helyszín közelében lévő kamerák felvételeinek megtekintését követően azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a hajnali órákban a lakásán elfogtak és előállítottak a Jászberényi Rendőrkapitányságra. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves helyi férfit a nyomozók rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vételéről határoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában