Nem tudni róla

2022.01.11. 13:24

Eltűnt egy tizenhét éves lány, keresi a jászberényi rendőrség

Karácsony másnapján tűnt el, azóta nem tudni róla.

Szoljon.hu

Jarábik Viktória Forrás: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Jarábik Viktória 17 éves vecsési lakost, aki 2021. december 26-ra virradóra a balatonfüredi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, majd ismeretlen helyen tartózkodott - számolt be róla a megyei rendőr-főkapitányság.

Az eltűnt személy körülbelül 165-170 centiméter magas, átlagos testalkatú, fehér bőrű. Az arca hosszúkás, szeme színe kék, a haja vállig érő, szürkére festett, egyenes szálú. A nyaka bal oldalán egy tetovált felirat látható.

Eltűnéskor viselt ruházata: szürke színű, combközépig érő szövetkabát a derekán övvel, szürke színű kezes-lábas, fekete színű felső, barna színű nadrág, fekete színű sportcipő.

Jarábik Viktória Forrás: police.hu

Kérjük, hogy aki a képen látható Jarábik Viktóriát felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában