Elejtette a táskáját

2022.01.07. 17:30

Idős nőt fosztott ki egy férfi Jászárokszálláson

A jászberényi nyomozók őrizetbe vettek egy adácsi lakost, aki boltból hazafelé tartó, idős nő táskáját tulajdonította el Jászárokszálláson. A bíróság elrendelte a 21 éves férfi letartóztatását.

Szoljon.hu

Illusztráció Fotó: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy adácsi lakos ellen. Mint azt a megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, egy idős nő 2021. október 22-én 11 óra 30 perc körül Jászárokszállás belterületén a boltból hazafelé tartott és maga után húzta kétkerekű, vázas bevásárló táskáját benne a megvásárolt élelmiszerrel. A nő útközben a táskát kiejtette kezéből és lehajolt, hogy felvegye, de a 21 éves férfi gyorsabb volt nála, felkapta azt és elszaladt a zsákmánnyal. 

A rendőrök adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, melynek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akit ez év január 6-án előállítottak a Jászberényi Rendőrkapitányságra. A gyanúsítottként kihallgatott férfi beismerő vallomást tett. A rendőrök a táska vázát megtalálták és lefoglalták. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és a bíróság elrendelte letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában