Jókor jó helyen

2022.01.25. 10:25

Lebukott a lopott bankkártyával fizető szolnoki nő

Szolgálaton kívüli rendőr tartóztatta fel a csalót.

szoljon.hu

Illusztráció Fotó: police.hu

A 44 éves asszony szombaton az egyik szolnoki áruház bevásárlókocsiján más által ottfelejtett szatyorból kivette a pénztárcát a benne lévő okmányokkal és 45.000 forinttal, majd egy közeli boltban a tárcában talált bankkártyával négy alkalommal vásárolt – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Ezt követően a nő visszament az áruházba, ahonnan a tárcát elvitte és ott is vásárolni próbált, azonban a tranzakció ezúttal nem sikerült.

A sértett időközben visszatért az áruházba az értékeit keresve, és az alkalmazottaknak ekkor gyanús lett a sikertelen fizetési tranzakciót végrehajtó vásárló. Mikor megpróbálták volna elszámoltatni a nőt, az sietősen távozni akart.

Az esetet észlelő, és az asszonyt már korábbról ismerő szolgálaton kívüli rendőr, azonban visszatartotta az egyenruhások kiérkezéséig. A rendőrök a jogsértőt előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A nő elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában