Később meggondolta magát

2022.01.27. 12:35

Nem akart gyalogolni az öcsödi férfi, ezért lopott magának egy biciklit

Nem akart hazagyalogolni Öcsödre, ezért magával vitt egy biciklit a kunszentmártoni vasútállomás kerékpártárolójából. Később egy horgászboltnál letette a kétkerekűt. Az 50 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a helyi nyomozók.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy középiskolás diáklány tett bejelentést a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, mert január 25-én a reggeli órákban, a helyi vasútállomás kerékpártárolójában lezárt kerékpárjának hűlt helyét találta a tanítási nap délutánján. A megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a nyomozók adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki, valamint a rendelkezésre álló kamerafelvételt elemezték, ami gyors sikert hozott.

A férfi beismerő vallomást tett Fotó: police.hu

Az egyenruhások elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, akit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy Öcsödre akart áttekerni a bringával, azonban alig ment 1 km-t, amikor meggondolta magát és egy horgászbolt falához támasztotta a biciklit. A rendőrök a jogsértő által mondott helyen megtalálták és lefoglalták a kerékpárt, amit a jogos tulajdonosnak visszaadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában