Nem látták szívesen

2022.01.27. 11:04

Rendbontás Tiszaburán: dulakodás közben hason harapta ellenfelét egy férfi

Az ittas férfi nem vette jó néven, hogy nem engedték be az összejövetelre.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

A Tiszafüredi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy tiszaburai férfivel szemben, aki egy családi összejövetelt zavart meg viselkedésével.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészségtől megtudtuk, a vádirat szerint a 28 éves férfi ez év január 3-án a késő délutáni órákban Tiszaburán megjelent egy, a szomszédságában tartott családi összejövetelen,

ahol egy idő után ittas állapotban kötekedni kezdett a vendégekkel.

Két vendég felszólítására az ingatlant elhagyta, azonban 21 óra körül visszament az ünneplés színhelyére és ott az utcafronti kiskaput rángatva trágár kifejezéseket kiabált a szórakozók felé. A két, korábban már vele szemben fellépő vendég kiment a garázda férfihez, megpróbálták megnyugtatni, azonban az egyikük szóváltásba keveredett az ittas vádlottal, majd lökdösődés alakult ki közöttük.

A dulakodás következtében az utcai vízelvezető árokba estek, ahol a rendbontó férfi egy alkalommal a vendég hasába harapott.

A másik vendég felszólítására a férfi hazament.

A járási ügyészség a vádlottal szemben elzárás büntetés kiszabását indítványozta. Az ügyben a Tiszafüredi Járásbíróság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában