Több autó is érintett

2022.01.27. 10:16

Teherautóról leeső rakomány okozott balesetet Fegyverneknél

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Egy karcagi lakos közlekedett teherautóval Fegyvernek külterületén a 4-es főúton, a belső forgalmi sávban január 26-án kora reggel. Haladása során leesett az úttestre az autó platóján szállított rakomány, aminek nekiütközött a mögötte közlekedő jármű, annak pedig az a mögött haladó – jelezte a megyei rendőr-főkapitányság. A harmadik autó sofőrje észlelve az előtte közlekedő két autó ütközését, jobbra kormányzott, melynek következtében az árokba csapódott. A baleset során az árokba hajtó jármű sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Forrás: Police.hu

Az elmúlt napon a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint két ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában