Jászkunság

2022.02.05. 11:32

A hatékonyabb közös feladatellátás a cél

Megújította együttműködését a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és az MH Béketámogató Kiképző Központ.

Szoljon.hu

Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány (balra) és Kiss Róbert ezredes, központparancsnok Fotó: Police.hu

Stratégiai célok megvalósítása érdekében megújította korábbi években megkötött együttműködési megállapodását a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és az MH Béketámogató Kiképző Központ. Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány és Kiss Róbert ezredes, központparancsnok február 4-én írta alá a dokumentumot a szolnoki kiképző központban – olvasható a police.hun.

Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány (balra) és Kiss Róbert ezredes, központparancsnok Fotó: Police.hu

A felek célja, hogy egységes kapcsolattartási rendszer kialakításával hatékonyabbá tegyék a jogszabályokban és közjogi szervezetszabályozó eszközökben meghatározott alapfeladataik ellátását. Az együttműködés alapja a kölcsönösség, egymás segítése, - az állomány idegennyelvi képzése, a speciális vezetéstechnikai ismeretek terén -  a szakmai tudás és tapasztalat megosztása – jelezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában