Bűncselekmény

2022.02.28. 17:00

Egy asszonyt agyba-főbe rugdosott, fiait bottal verte el a karcagi férfi

A bántalmazások következtében a nő és két fia számos sérülést szenvedett.

Mészáros Géza

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

A Karcagi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy karcagi férfi ellen – adta hírül a megyei főügyészség.

A vádirat szerint az 50 éves férfi 2020. augusztus 6-án délelőtt Karcag egyik utcájában összetalálkozott egy nővel, a haragosával, akivel azonnal összeszólalkoztak. A férfi a veszekedés közben a hölgyet megrugdosta, felpofozta és hasba vágta, majd megfenyegette, hogy újra meg fogja verni, ha feljelentést mer tenni ellene a rendőrségen. A nő mégis elindult a városközpont felé, hogy megtegye feljelentését iménti bántalmazása miatt. A férfi azonban autóval követte őt, majd amikor utolérte, kiszállt a járműből és ágyékon rúgta.

A nő gyermekei amint megtudták mi történt, elmentek a férfi karcagi házához, hogy számon kérjék őt anyjuk bántalmazása miatt. A vádlott azon felháborodva, hogy otthonában zaklatják, egy bottal fejbe vágta az egyik fiatalembert, aki az őt ért ütéstől elesett. Ezt látva fivére megijedt és futva igyekezett elmenekülni a helyszínről. A vádlott azonban beszállt kocsijába és üldözőbe vette. Amikor utolérte, kiszállt az autóból és egy baseball ütővel elverte ezt a férfit is. A bántalmazások következtében a nő és két fia számos sérülést szenvedett.

Az ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a többszörösen büntetett férfit börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélje, zárja ki a feltételes szabadságra bocsátás kedvezményéből. Az ügyben a Karcagi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában