Szabálysértés

2022.02.07. 12:46

Egy hét alatt hat ember is engedély nélkül ült a volán mögé a Jászkunságban

szoljon.hu

Illusztrációfotó Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt héten 4 eltiltás hatálya alatt álló sofőrt szűrtek ki a forgalomból. Engedély nélküli vezetés miatt 6 ember ellen indult szabálysértési eljárás – számolt be róla a megyei rendőr-főkapitányság. 

A közúti ellenőrzések során 12 személynél állapították meg, hogy alkohol fogyasztását követően autót vezettek. A rendőrök 4 esetben büntetőeljárást rendeltek el, 6 alkalommal közigazgatási bírságot szabtak ki, míg 2 sofőrrel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek. Vezetői engedély bevonására nem került sor.

Az ittas vezetés potenciális balesetveszélyt jelent! A felelőtlen közlekedéssel nem csak saját, hanem mások életét, testi épségét is veszélyeztetik. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan kiemelt figyelmet fordítanak az ittasan vezetők kiszűrésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában