Videóval

2022.02.18. 15:10

Nyugdíjaskorú dílert fogtak el a jászkunsági rendőrök

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök őrizetbe vették a 64 éves gyanúsítottat, aki a megalapozott gyanú szerint „krétával” és „kristállyal” kereskedett.

szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy jászkiséri férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2022. évben rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve értékesített 1000 Ft/pakk vagy 5500 Ft/g áron új pszichoaktív anyagot fiatal- és felnőttkorú helyi és környékbeli lakosoknak. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendészeti Igazgatóság Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály műveleti egységének közreműködésével elfogták és előállították a jogsértőt a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozók kutatás során 73,5 g – az előzetes vegyész szakértői szakvélemény szerint – új pszichoaktív anyagot, 2 db maroklőfegyvert és lőszereket foglaltak le, továbbá vagyonvisszaszerzési tevékenység keretében 3 gépkocsit, értékes műszaki berendezéseket, ékszereket és több mint 1 millió forint készpénzt biztosítottak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában