Fotókkal frissítve

2022.03.06. 15:02

Autó és traktor karambolozott a 46-os főúton, Mezőtúr és Törökszentmiklós között

A baleset következtében egy ember könnyebb sérülést szenvedett.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

FRISS – 16:45:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható. A balesetben egy ember sérült meg könnyebben.

Korábban írtuk:

Személyi sérüléssel járó közúti baleset történt március 6-án 13 óra 40 perc körül, a 46. számú főút Törökszentmiklós és Mezőtúri közötti szakaszán – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy traktor közlekedett Törökszentmiklós felől Mezőtúr irányába, amikor egy útkereszteződésben balra nagy ívben kívánt kanyarodni. Manővere során a sofőr nem észlelte, hogy előzését már megkezdte egy személyautó, ami miatt összeütköztek. A baleset következtében két személy – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett. 

Forrás: police.hu

A balesettel érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben a helyszínelés idejére, a forgalmat váltakozva engedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában