Kék hírek

2022.03.01. 10:17

Halálos baleset: sötét ruhában, sötét úton akart átkelni a fegyverneki férfi

Egy busz gázolta halálra.

Szoljon.hu

Fotó: Police.hu

Amint arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Törökszentmiklós külterületén a 46-os számú út Szolnok felőli szakaszán február 28-án 23 óra körül. Egy sötét ruházatot viselő fegyverneki lakos gyalogosan kívánt átmenni a közvilágítás nélküli lakott területen kívüli úttesten. A 40 éves férfi kihaladt az úton közlekedő autóbusz elé, ami nem tudta elkerülni az ütközést és elütötte. A baleset következtében a férfi a helyszínen életét vesztette.

Az elmúlt napon a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint négy ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból – közölte a rendőrség

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség felhívja a gyalogosok figyelmét, hogy mindig – különösen ahol nincs elsőbbségük a járművekkel szemben – fokozott körültekintéssel haladjanak át az úttesten! Csak akkor kezdjék meg az áthaladást, ha kellőképpen meggyőződtek arról, hogy nem akadályozzák az úttesten közlekedő járműveket! Lakott területen kívül, éjszakai látási viszonyok között viseljenek láthatósági mellényt, vagy fényvisszaverővel ellátott ruházatot, táskát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában