Videóval

2022.03.18. 07:34

Rendszeresen árusított drogot egy csépai pár, elfogták őket

A nyomozók őrizetbe vettek egy csépai párt, akik rendszeresen árultak új pszichoaktív anyagot. Elfogásuk előtt az egyik vásárlójuk horgászfelszereléssel fizetett az anyagért.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A kunszentmártoni rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság TISZA MEKTO bevetési egységével közreműködve március 16-án Csépa közelében elfogtak egy férfit, akinél 0,7 gramm alufóliába csomagolt, kábítószergyanús fehér port találtak – olvasható a police.hu-n. 

A férfi elmondta, hogy egy csépai pártól vette az anyagot, amiért horgászfelszereléssel fizetett. 

A rendőrök ezt követően megjelentek a pár házánál és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták a 42 éves férfit és 38 éves párját. A feltételezett elkövetőket előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. 

Forrás: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a nő rendszeresen értékesített több személynek új pszichoaktív anyagot alkalmanként 5000 forint/pakk áron. A nyomozók a pár házában lefoglaltak 5,71 gramm alufóliába csomagolt fehér port, készpénzt, televíziót, gépjárműveket, arany ékszereket, horgászfelszereléseket, valamint zálogjegyeket. A terhelteket őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában