Baleset

2022.03.03. 15:38

Szabadnapjukon mentettek életet a mezőtúri rendőrök

A szolgálaton kívüli mezőtúri rendőrök egy balesetben életveszélyesen megsérült asszonynak nyújtottak segítséget.

szoljon.hu

Közúti közlekedési baleset történt szerdán 13 óra körül Mezőtúr belterületén, ahol egy kerékpáros és egy motorkerékpáros ütközött össze – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset helyszínén többen is megálltak. Így tett a Mezőtúri Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának két szolgálaton kívüli beosztottja, Horváth Gábor rendőr főtörzszászlós és Finta Gábor rendőr törzsőrmester is, akik épp a balesettel érintett útszakaszon közlekedtek.

Azonnal felismerték a helyzet súlyosságát, hiszen látták, hogy a kerékpáros fejsérülést szenvedett, füléből és szájából vér szivárgott. Légútbiztosítást követően stabil oldalfekvésbe helyezték az eszméletlen asszonyt, akit a kiérkező mentőszolgálat részére átadtak.

A motoros nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A két egyenruhás gyors helyzetfelismerésének köszönhetően a mezőtúri hölgyet jelenleg egészségügyi intézményben ápolják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában