Vezseny

2022.03.17. 10:08

Szalagkorlátnak csapta a lopott autót, majd otthagyta és hazament aludni

A körzeti megbízottak az otthonából állították elő, azt a vezsenyi férfit, aki a tulajdonos tudta nélkül elvitt egy gépkocsit, majd azt összetörve otthagyta az úton.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy vezsenyi lakos március 14-én éjjel bement az egyik helyi telephelyre, ott beült egy nyitott teherautóba, majd azt a benne lévő kulccsal beindította és elhajtott – olvasható a police.hu-n. A 31 éves férfi megtett a járművel néhány kilométert, majd visszafordult. A visszaút során azonban lehajtott az útpadkára és nekiütközött a szalagkorlátnak. 

A balesetet követően lezárta az autót, és hazament. 

Az esetről telefonüzenetben értesítette a teherautó tulajdonosát, majd dolga végeztével lefeküdt aludni. Reggel a helyi körzeti megbízottak ébresztették a férfit. A rendőrök vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért előállították a jogsértőt további mintavételre, majd a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A gyanúsítottként kihallgatott férfi beismerő vallomást tett. Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A Szolnoki Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában