Szabálysértés

2022.03.24. 17:00

Szembe ment a forgalommal, büntetést kapott a tiszavárkonyi sofőr

A szolnoki rendőrök a figyelmetlen gépjárművezetőnek 50.000 Ft közigazgatási bírságot szabtak ki és 4 előéleti pontot rendeltek el.

Szoljon.hu

Fotó: Police.hu

Egy tiszavárkonyi lakos közlekedett személyautóval Szajol belterületén március 23-án a déli órákban – írja a police.hu.

 A sofőr egy belterületi parkolóból a 4. számú főút Szolnok felé tartó forgalmi sávjába kívánt hajtani, azonban kanyarodáskor a Szolnokról Törökszentmiklós irányába haladó forgalmi sávba vezette autóját, szemben a forgalommal. A szolnoki egyenruhások épp ellenőrzést hajtottak végre a szóban forgó főúton, így a szolgálati gépjármű fedélzeti kamerája felvette az eseményt. A rendőrök azonnal a jogsértő után mentek, aki időközben észlelte figyelmetlenségét és visszatolatott.

A szabályosan közlekedő gépjárművezetők továbbá szabályszegő szerencsére sérülés nélkül kerültek ki a rendkívül balesetveszélyes szituációból, azonban a felelősségre vonást a jogsértő nem kerülhette el: a járőrök 50.000 Ft közigazgatási bírságot róttak ki és 4 előéleti pont is elrendeltek részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában