Galériával frissítve

2022.04.10. 07:53

Hármas karambol történt a 4-esen Szolnoknál

Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan.

szoljon.hu

Fotó: Mészáros János

FRISSÍTVE - 10:47:

Befejeződött a frontális ütközéssel járó közlekedési baleset helyszínelése a Szent István hídon – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

2022. április 10-én, 06 óra 45 perckor közlekedési baleset történt a Szent István Tisza hídon. Egy 49 éves szolnoki lakos közlekedett személyautóval Debrecen felől Budapest irányába a 4-es számú főúton. Haladása során áttért a szemközti sávba, ahol a vele szemben közlekedő kisbusszal érintőlegesen, míg a mögötte közlekedő személyautóval frontálisan összeütközött. A baleset következtében két sofőr - elsődleges orvosi vélemény szerint - súlyos sérüléseket szenvedtek.

 

Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan.
 

KORÁBBAN ÍRTUK:

Három autó ütközött össze Szolnok térségében, a 4-es főút 99-es kilométerszelvényénél, a Szent István hídon – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az autókból kettő frontálisan karambolozott. Az egyik kocsiba beszorult egy utas, akit a szolnoki hivatásos tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett emeltek ki. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a beavatkozást teljes útlezárás mellett végzik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában