Kék hírek

2022.05.24. 10:31

Belopóztak a szolnoki iskola kazánházába, tisztítószereket is loptak

Telefont tölteni jártak be a szolnoki szakképző iskola kazánházába. Ha már ott voltak, felpakoltak a tisztítószerekből is – rajtavesztettek. Gyanúsítotti kihallgatásukkor mindent bevallottak.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányságra tett bejelentést egy szolnoki szakképző iskola igazgatója, mert az intézmény tangazdasági épületének kazánházába ismeretlen személyek mentek be május 22-én a déli órákban. A kazánházból különböző tisztítószereket tulajdonítottak el a hívatlanok – közölte a police.hu.

A bejelentést követően – mivel az eseményeket kamera rögzítette - a rendőrök elemezték a rendelkezésre álló felvételeket. Gyorsan megtörtént a 30 éves nő és egy 28 éves férfi azonosítása, akiket lakcímükön elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A gyanúsított kihallgatásuk alkalmával semmit nem tagadtak. A női terhelt elmondta, hogy nincs áram a házában, ezért rendszeresen az intézményben tölti fel a mobilkészülékét. Így tett a bűncselekmény elkövetésének napján is, míg a telefon töltődött, addig társával összepakolták a helyszínen lévő tisztítószereket és azokat magukkal vitték. A nyomozók kutatás során megtalálták az ellopott tárgyakat, amit a sértett részére visszaadtak.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában