Prevenció

2022.05.17. 10:23

Fókuszban a megelőzés Szolnokon

Míg a felnőttek hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal gazdagodtak, addig a gyerekek megelőzéssel kapcsolatos játékos feladatokban vehettek részt.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság megelőzési szakemberei a III. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás rendezvényen prevenciós programokkal várták az érdeklődőket. A rendezvényre kilátogatók a Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon! program keretében hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal gazdagodtak. A kerékpárral érkezők regisztrálhatták a járművüket az ingyenes országos adatbázisba. 

A BikeSafe program lényege, hogy a regisztrált kerékpár egy esetleges bűncselekmény esetén visszakereshető, könnyebb a felderítésük, ezáltal a tulajdonosnak történő visszaadásuk is. A rendőrök gondoltak a gyerekekre is, akik számára kerékpáros ügyességi pályát állítottak fel, valamint különböző bűnmegelőzéssel kapcsolatos játékokkal készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában