Galériával frissítve

2022.05.12. 14:40

Halálos baleset: két autó karambolozott Jászladány és Szászberek között

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a helyszínelést.

szoljon.hu

Fotó: Nagy Balázs

Fotó: (C) Craig Ambrosio

FRISS – 19:03:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok alapján egy motoros csapat közlekedett Jászladány felől Szászberek irányába, amikor három személyautót előztek meg. A motoros konvoj utolsó járműve manőverét már nem tudta befejezni, ezért a szemközti forgalmi sávban haladó személyautó az útpadkára lehúzódott. Az útpadka megdobta a járművet, ami áttért a szemközti sávba, ahol frontális összeütközött egy autóval. A baleset következtében a vétlen személyautó középkorú sofőrje a helyszínen életét vesztette. A baleset helyszínelése befejeződött, a teljes útlezárást feloldották.

Korábban írtuk:

Halálos baleset történt a 3227-es úton Jászladány és Szászberek között május 12-én kora délután – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jelenlegi információnk szerint két autó eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan ütközött. A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését, kerülni Jászalsószentgyörgy felé lehet.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a balesethez a jászkiséri önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában