Bűntett

2022.05.03. 15:48

Ötszáz liter gázolajat, terményt, vályút és vaskádat is lopott két férfi Törökszentmiklóson

A szajré mellé később alumínium sátorért is visszatért a két törökszentmiklósi gyanúsított, a sértett buktatta le őket.

szoljon.hu

Fotó: police.hu

Két törökszentmiklósi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy április 11. és május 2. között többször bementek egy törökszentmiklósi telephelyre, majd az ott található munkagépekből kannákba fejtve mintegy 500 liter gázolajat loptak – olvasható a police.hu-n.

Megalapozott a gyanú arra is, hogy április 28. és április 29. között egy helyi tanyáról terményt, valamint vasvályút és öntöttvas kádat loptak.

Később visszatértek a tanyára, akkor 5 darab alumínium sátor vázát lopták el úgy, hogy azokat másfél méteres darabokra fűrészelték. A tanyatulajdonos megzavarta őket, és egy kisteherautóval Örményes felé elmenekültek. Járművüket a sértett Örményes és Kuncsorba között megtalálta.

A helyszínre kiérkező rendőrök rövid időn belül megállapították, hogy a teherautót egy 39 éves törökszentmiklósi férfi bérelte, akinek a lakcímén tartott kutatás során megtalálták a vasvályút és az üzemanyagkannákat.

A férfit és az ugyancsak 39 éves bűntársát előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában