Díj

2022.05.10. 16:37

Több jászkunsági önkéntes tűzoltó munkáját is elismerték

Dobson Tibor tűzoltó vezérőrnagy adta át az elismeréseket.

Szoljon.hu

Fotó: Sörös Tibor - JNSZMTSZ

A Magyar Tűzoltó Szövetség az Országos Tűzoltó Nap alkalmából május 6-án, Lakiteleken a Népfőiskola Alapítvány Kölcsey termében ünnepséget szervezett, amelyen Dobson Tibor tűzoltó vezérőrnagy, a MTSZ elnöke Gróf Széchenyi Ödön emlékérem, Gróf Széchenyi Ödön emlékplakett, és Szent Flórián emlékérem elismeréseket adott át – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Dobson Tibor tűzoltó vezérőrnagy, a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke a Magyar Tűzoltó Szövetség szakmai és társadalmi céljai támogatása érdekében kifejtett munkájáért egyedi készítésű Gróf Széchenyi Ödön emlékérem elismerést adományozott Balog Lászlónak, Jászkiséri Önkormányzati Tűzoltóság elnökének. Hatvan éves szolgálati jelet, illetve emléktárgyat vehetett át Gulyás László, a Kisújszállási Önkéntes Tűzoltó Egyesület nyugalmazott parancsnoka.

Fotó: Sörös Tibor - JNSZMTSZ

A megyei és a budapesti tűzoltó szövetségek, valamint a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége és az Önkéntes Tűzoltóságok Országos Szövetsége javaslatára Dobson Tibor a tűzvédelem érdekében kifejtett példamutató munkájáért Gróf Széchenyi Ödön emlékplakett elismerésben részesítette Oláh Imrét, a FER Tűzoltóság Kft. Szajol egységparancsnokát, valamint Szilágyi Zoltán nyugállományú tűzoltó törzszászlóst, a Szolnoki Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnokát.

Dobson Tibor tűzoltó vezérőrnagy a tűzvédelem érdekében kifejtett példamutató munkájáért Szent Flórián emlékérmet adományozott Máté Zsoltnak, a Rákóczifalva Városi Tűzoltó Egyesület titkárának, továbbá Molnár Mártának, a Kengyeli Önkéntes Tűzoltó Egyesület titkárának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában