DADA óra

2022.05.26. 14:35

Ügyességi pályán is bizonyíthattak a szolnoki Kassaiban

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai 3. osztályos diákoknak tartottak előadást a közlekedési szabályokról, majd a gyerekek kerékpáros ügyességi pályán is megmutathatták tudásukat.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség évek óta nagy sikert arató, a gyermekeket biztonságra nevelő iskolai programjának keretein belül a Szolnoki Rendőrkapitányság megelőzési szakemberei DADA órát tartottak a szolnoki Kassai Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 3. osztályos tanulóinak – közölte a police.hu.

Az előadók először átbeszélték a gyerekekkel a közlekedési szabályokat, a közúti jelzőtáblák jelentéseit, majd a diákok kerékpárra pattanva kamatoztathatták az elméletben megszerzett tudást, valamint gyakorolhatták a szabályos kanyarodást és a sávváltást. 

A szakemberek a szünidő közeledtével fontosnak tartják, hogy a gyermekek időben fel legyenek készítve az önálló, biztonságos közlekedésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában