Frissítve

2022.05.30. 09:06

Újabb karambol történt a 4-es főúton, Törökszentmiklósnál

A tűzoltók feszítővágóval mentettek ki egy utast az egyik járműből.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

FRISS – 13:26:

A rendőrök befejezték a balesetek helyszínelését, az érintett útszakaszok teljes szélességben járhatók  – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. 

FRISS – 9:52:

A rendelkezésre álló adatok szerint egy teherautó közlekedett a 4-es főúton Fegyvernek irányából Szolnok felé, mikor a 120. kilométerszelvényben az előtte közlekedő személyautó lassítást követően megkezdte a balra kanyarodást – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. A teherautó sofőrje későn észlelte az előtte kanyarodási manővert végző személyautót, és hogy elkerülje az ütközést balra rántotta a kormányt, azonban a két jármű összeütközött. A személyautó az ütközés következtében a bal oldali árokba csapódott. A baleset következtében két személy megsérült.

A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat Törökszentmiklós belvárosa felé terelik. A mentést követően a rendőrök félpályás útlezárás mellett folytatják a baleset helyszínelését.

Korábban írtuk:

Újabb baleset történt a 4-es főúton, Törökszentmiklós térségében hétfőn reggel – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A korábbi esettől egy kilométerre, a 120-as szelvénynél kamionnal ütközött össze egy személyautó. A kisebb járműbe beszorult egy utas, akit a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki. A balesethez tartanak a szolnoki hivatásos tűzoltók is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában