Tomajmonostora

2022.06.09. 11:19

Továbbra is életveszélyben van: elbújt a buszon a kislány, ezért nem vették észre - videóval

A kislány elbújt, a sofőr pedig valószínűleg nem ellenőrizte a járművet, ezért maradhatott a buszon a gyermek.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A Tények.hu információi szerint még most is súlyos állapotban van az a négyéves kislány, aki egy óvodabuszban maradt kedden. A tomajmonostori óvodához reggel fél 8-kor érkezett meg a busz, azonban senki nem vette észre, hogy a kislány nem szállt le.

Úgy tudni, a gyerek elbújt, ezért maradt fenn, a sofőr pedig nem ellenőrizhette a buszt. A hatalmas hőségben azonban teljesen kiszáradhatott a kislány, mivel csak délután 3 órakor találtak rá. Mentőhelikopter szállította el, jelenleg is a debreceni kórházban kezelik. Az ügyben a rendőrség is nyomoz.

A helyiek szerint felháborító, hogy nem vigyáztak a gyerekre.

Ilyen nincs, hogy ott felejtünk egy kisgyereket a buszon

– adott hangot véleményének egy helyi férfi.

A kisbusz sofőrjét több környékbeli is ismeri, mindenki szereti.

Nagyon pontos, precíz sofőrnek ismerem

– mondta egy helyi édesanya, aki értetlenül áll a történtek előtt.

Információink szerint a gyermek többször kimaradt az óvodából, ezért nem gyanakodott az óvónő, amikor kedden reggel nem érkezett meg.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Bors megtalálta a szülőket, akik éppen úton voltak gyermekükhöz az intenzív osztályra, így nem tudtak az ügyben nyilatkozni. Az egyik jó barátjuk azonban elárulta, a CT-vizsgálat eredményei alapján a gyermek nem szenvedett szervi károsodást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában