Eljárás

2022.07.20. 16:37

Lebukott a tett helyszínére átöltözve visszatérő földvári tolvaj

A tiszaföldvári rendőrök éppen egy pénztárcalopás helyszínén végeztek adatgyűjtést, mikor a feltételezett elkövető visszatért a tetthelyre. Elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Szoljon.hu

Fotó: Police.hu

Egy tiszaföldvári lakos tett bejelentést a rendőrségen július 18-án, hogy a reggeli órákban vásárolt egy helyi üzletben, és a bevásárlókocsin felejtette szatyrát, amiben benne volt a bankkártyája, okmányai és a több tízezer forintját tartalmazó pénztárcája, tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. A bejelentő elmondta, hazafelé indulva észlelte, hogy elhagyta értékeit, de mire visszaért a boltba már nem találta azokat. Ezt követően értesítette a rendőrséget. 

A tiszaföldvári nyomozók megjelentek a helyszínen, majd a kamerafelvételek elemzése során a feltételezett elkövető átöltözve, ismét megjelent az üzletben. A rendőrök az 50 éves helyi nőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A sértett a bolt közelében eldobva megtalálta az eltulajdonított bevásárló táskáját a benne lévő pénztárcával és okmányokkal együtt. A terhelt kihallgatása során elmondta, hogy a készpénzt elköltötte.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság Tiszaföldvári Rendőrőrs lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában